De Buitenlandbeurs van Vereniging Volunteer Correct is uitgesteld tot 2021 (hopelijk voorjaar)

Nadat we op donderdag 5 maart de voor 7 maart geplande beurs hebben uitgesteld tot 26 september, heeft het bestuur op 3 augustus besloten, de beurs wederom uit te stellen.

De Buitenlandbeurs van Vereniging Volunteer Correct wordt uitgesteld tot voorjaar 2021.

De reden voor dit uitstel is, net als bij het vorige uitstel, de actuele situatie rondom het Coronavirus. Het lijkt ons geen goed idee om op dit moment een openbare bijeenkomst te organiseren.
Dus daarom hebben we met grote spijt besloten om het evenement uit te stellen.

Aangezien we in 2021 heel graag de beurs zo willen organiseren als dat we eerder gepland hadden, hieronder de informatie over de inhoud van de beurs.

(originele planning / gecancelde data: 7 maart 2020 / 26 september 2020 | 11.00 – 15.00 uur | Utrecht)

Kom alles te weten over verantwoord vrijwilligerswerk in het buitenland

Heb jij plannen voor een tussenjaar? Droom je van een bijzondere reis waarbij je ook in het buitenland werkt? Wil je graag internationaal vrijwilligerswerk doen of stage lopen buiten Nederland? Ben je opzoek naar een buitenlandervaring met positieve impact? Kom dan naar dé Buitenlandbeurs op 7 maart 2020 in Utrecht!

Die zaterdag kun je echt al je vragen aan ons stellen. Wij beantwoorden ze graag en denken met je mee over mogelijke bestemmingen en projecten.

Programma Buitenlandbeurs

Van 11.00 tot 15.00 uur kun je bij alle vrijwilligersorganisaties van Vereniging Volunteer Correct terecht voor informatie en advies.

  • Je hoort verhalen, tips en ervaringen over projecten wereldwijd. Je vindt ons in Europa, Zuid-Amerika, Afrika, maar ook in Azië en Australië.
  • Buitenlandstages bieden we aan voor verschillende opleidingsniveaus en richtingen. Grote kans dat wij een werkplek of opdracht hebben die aansluit bij jouw kennis en interesse. Hoe je zo’n buitenlandstage goed afstemt met je opleiding en werk in Nederland, leggen we je uitgebreid uit.
  • Wij werken jarenlang samen met onze partners ter plaatse en kennen de lokale omstandigheden daardoor goed. Wat je juist wel en niet moet doen als vrijwilliger, weten wij als geen ander. Deze en andere praktische tips over de juiste voorbereiding delen we graag met je.
  • Je leert alles over verantwoord vrijwilligerswerk: wat is het en waarom is het zo belangrijk? Alle leden van Vereniging Volunteer Correct houden zich aan onze kwaliteitsrichtlijn. Hiermee laten ze zien dat hun werkwijze verantwoord is. Zo is de relatie tussen de vrijwilligers en de lokale bevolking altijd gelijkwaardig en moet vrijwilligerswerk een aanvulling zijn op het werk van betaalde krachten. Alleen wanneer je kiest voor verantwoord vrijwilligerswerk, weet je zeker dat jouw buitenlandervaring ook écht een positieve impact.
[ult_buttons btn_title=”Gratis aanmelden” btn_link=”url:http%3A%2F%2Feepurl.com%2FgQ6pfT|||” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”400″ btn_height=”80″ btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#ef7c17″ icon=”Defaults-edit pencil-square-o” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_font_size=”desktop:14px;” btn_line_height=”desktop:4px;” btn_font_style=”font-weight:bold;”]

Om organisatorische redenen kan je de Buitenlandbeurs alleen bezoeken na aanmelding.